fbpx
Skip links

Prova DynaDesk utan risk!

Du kan prova ett DynaDesk helt utan risk för att bli missnöjd med ditt köp. Vi är så säkra på att du kommer att gilla DynaDesk att vi erbjuder full återbetalning om du ångrar dig inom 30 dagar.

Kontakta oss!

Satsa på ett höj- och sänkbart skrivbord

Det finns flera fördelar med ett höj- och sänkbart skrivbord.

Fördelarna med ett höj- och sänkbart skrivbord

Fördelarna med att använda sig av ett höj- och sänkbart skrivbord är många. Dels låter ett sådant skrivbord dig ändra din arbetsställning under arbetsdagens gång. Alla som jobbar eller någon gång har jobbat på ett kontor kan intyga att det efter ett tag kan bli mycket obekvämt om man har suttit ner vid sitt skrivbord för länge. Samtidigt har man i många fall mycket arbete som behöver göras, så att ta pauser för att gå ut och promenera eller liknande är inte alltid ett alternativ.

Det är när det gäller detta som ett höj- och sänkbart skrivbord kommer in i bilden. Med ett höj- och sänkbart skrivbord kan du nämligen höja bordet så att du kan stå vid det och arbeta när det börjar bli obekvämt att sitta ner. När du sedan blir trött i benen och vill kunna sätta dig ner igen är det bara att sänka skrivbordet.

Ett höj- och sänkbart skrivbord ger dig även möjlighet att få en passande höjd på skrivbordet när du sitter ner, detta så att du inte ska behöva sitta böjd vid det. Det är nämligen inte bara något som är obekvämt, utan även något som kan orsaka smärta i rygg, nacke, axlar och andra delar av kroppen.

Att ändra position från sittande till stående sätter också musklerna i dina ben och din rygg i arbete, något som ger dig en ökad blodcirkulation. Det är i sin tur något som minskar risken för att drabbas av belastningsskador samtidigt som det ökar din förbränning. Att kunna stå upp och arbeta är också något som kan ge dig en bättre hållning.

Prestera bättre på jobbet

Alla de fördelar som finns med ett höj- och sänkbart skrivbord är något som kan resultera i att du får mer energi och ett bättre välmående. Det är i sin tur något som kommer resultera i att du kommer att kunna prestera bättre på jobbet, något både du, dina anställda och/eller din arbetsgivare har mycket att vinna på! Hela företaget har med andra ord mycket att vinna på att satsa på DynaDesks!

DynaDesk

Vår DynaDesk är ett höj- och sänkbart skrivbord. Detta är också bara en av de många fördelarna med DynaDesk. Tveka därför inte på att kontakta oss på WorkMotions AB och skaffa dig en DynaDesk redan idag! Du kommer garanterat inte att ångra dig!

Kontakta oss idag!

sales@workmotions.com
+46  (0) 705 11 93 43