fbpx
Skip links

Prova DynaDesk utan risk!

Du kan prova ett DynaDesk helt utan risk för att bli missnöjd med ditt köp. Vi är så säkra på att du kommer att gilla DynaDesk att vi erbjuder full återbetalning om du ångrar dig inom 30 dagar.

Kontakta oss!

DynaDesk ger dig en bra ergonomi

En bra ergonomi är viktigt för att du ska kunna undvika att drabbas av smärtor i olika delar av kroppen. Just därför bör du skaffa dig en DynaDesk.

Undvik smärta med en bra ergonomi

Ergonomi är ett uttryck som bland annat handlar om hur en dålig ställning när du sitter ner kan resultera i att du får ont i olika delar av kroppen. För att undvika smärta och obekvämhet gäller det därför att ha en bra ergonomi. Det är precis när det gäller detta som vi på WorkMotions AB och vår DynaDesk kommer in i bilden. Med hjälp av DynaDesk kan du nämligen få en bra ergonomi och på så sätt undvika smärta i armar, rygg, nacke, bakdel, och andra delar av kroppen. DynaDesk är nämligen ett ergonomiskt skrivbord skapat för att du ska kunna sitta bekvämt på din arbetsplats utan att behöva få ont i kroppen. Självklart hjälper det dock även om du har en bekväm arbetsstol.

Hur fungerar DynaDesk?

Ett av skälen till att DynaDesk är ett utmärkt skrivbord när det kommer till ergonomi har att göra med det faktum att bordet har en bordsskiva, en bordsskiva med en del som är i ständig rörelse. Detta kanske kan låta som ett irritationsmoment när man sitter och arbetar, men det är det inte. Den del av bordsskivan som rör sig gör det nämligen på ett sätt som knappt är märkbart. Snarare är det något många upplever som skönt och jämför med känslan av att få massage.

Varför är det bra med en bordsskiva som rör sig?

Varför är det då bra med att en del av DynaDesks bordsskiva rör sig när det kommer till ergonomi? Svaret på den frågan är att det är det eftersom detta gör så att också dina muskler hela tiden rör sig när du sitter vid skrivbordet. Att dina muskler rör sig är bra eftersom det ökar din blodcirkulation och ger dig en dynamisk arbetsställning. Det är i sin tur något som leder till att du inte får ont i kroppen eller drabbas av stelhet.

DynaDesk går att höja och sänka

Ytterligare en funktion med DynaDesk som bidrar till en bra ergonomi är det faktum att du kan höja och sänka ett skrivbord av detta slag. Det är en fördel eftersom du då kan ställa in skrivbordet på en höjd som gör att du inte behöver sitta böjd. Det innebär också att du kan höja det så att du kan stå vid skrivbordet och arbeta när det börjar bli obekvämt att sitta, samt sänka det och sätta dig ner igen när du tröttnar på att stå upp.

Kontakta oss idag!

sales@workmotions.com
+46  (0) 705 11 93 43