fbpx
Skip links

Prova DynaDesk utan risk!

Du kan prova ett DynaDesk helt utan risk för att bli missnöjd med ditt köp. Vi är så säkra på att du kommer att gilla DynaDesk att vi erbjuder full återbetalning om du ångrar dig inom 30 dagar.

Kontakta oss!

Minska risken för att drabbas av frozen shoulders

Genom att använda dig av DynaDesk kan du minska risken för att drabbas av frozen shoulders.

Undvik frozen shoulders med DynaDesk

Det är inte vetenskapligt bevisat, men det finns en teori om att stillasittande, vilket bland annat kan leda till värk och stelhet i kroppen, kan vara en av de bidragande orsakerna till att folk drabbas av frozen shoulders. Frozen shoulders är ett sjukdomstillstånd som börjar med att du får ont i en av dina axlar eller båda två. Detta utvecklas efter en period till att du får en sämre rörelseförmåga eftersom ledkapseln kring axelleden stelnar till. Frozen shoulders är en sjukdom som allvarligt kan påverka din livskvalitet på ett negativt sätt.

Tyvärr finns det inte några sätt du kan använda dig av för att garantera att du inte kommer att drabbas av frozen shoulders. Skälet till detta är att man inte vet vad den exakta orsaken är till att folk drabbas av sjukdomen. Som tidigare nämnt finns det dock en teori om att stillasittande och en dålig sittställning kan bidra till frozen shoulders. Arbetar du till exempel på ett kontor med ett dåligt skrivbord som det är obekvämt att sitta vid kan det leda till värk i olika delar av kroppen. Det är i sin tur något som tros kunna bidra till frozen shoulders. Det är när det gäller just detta som DynaDesk kommer in i bilden!

Hur kan DynaDesk hjälpa?

DynaDesk skulle kunna hjälpa mot frozen shoulders eftersom det är ett ergonomiskt skrivbord, ett skrivbord som är skapat för att du ska kunna arbeta vid datorer eller liknande utan att behöva få ont i kroppen. Det som gör DynaDesk till ett unikt skrivbord har att göra med dess bordsskiva. Delar av DynaDesks bordsskiva rör sig nämligen hela tiden. Den rör sig dessutom på ett diskret sätt som du knappt märker av.

DynaDesk ger dina muskler rörelse

Men hur kan det då vara en fördel att en del av DynaDesks bordsskiva hela tiden rör sig? Det kan det eftersom det betyder att även dina muskler rör sig när du sitter vid detta skrivbord. Det gör så att blodcirkulationen i din kropp ökar, något som förebygger smärta och värk i olika delar av kroppen. Detta är alltså något som tros kunna minska risken för att du ska drabbas av frusen skuldra som sjukdomen heter på svenska.

DynaDesk är även ett skrivbord som du kan höja och sänka. Det ger dig möjlighet att kunna finna bästa möjliga arbetsställning och gör så att du inte behöver sitta böjd över skrivbordet. Dessutom betyder det att du kan höja det och ställa dig upp när du känner att du behöver byta arbetsställning. När du blir trött på att stå upp är det bara att sänka det igen. Också detta hjälper mot smärta och stelhet i kroppen.  

Kontakta oss idag!

sales@workmotions.com
+46  (0) 705 11 93 43