fbpx
Skip links

Prova DynaDesk utan risk!

Du kan prova ett DynaDesk helt utan risk för att bli missnöjd med ditt köp. Vi är så säkra på att du kommer att gilla DynaDesk att vi erbjuder full återbetalning om du ångrar dig inom 30 dagar.

Kontakta oss!

Förebygg musarm

Du kan förebygga musarm genom att använda dig av vår DynaDesk.

Varför får man musarm?

Det vanligaste skälet till musarm är att man sitter i en dålig arbetsställning med statisk belastning. Det kan ge dig besvär i flera olika delar av kroppen, men det vanligaste är att det drabbar din underarm eller din hand. För att undvika att drabbas av musarm är det därför viktigt med rörelse medan du arbetar. Just detta är vad vi kan förse dig med i form av vår DynaDesk.

Regelbunden rörelse

Både läkare och sjukgymnaster är eniga: Det bästa sättet för att undvika att drabbas av musarm är regelbunden rörelse. Betyder då detta att du måste ge dig ut och jogga på lunchrasten eller regelbundet gå till gymmet efter jobbet? Även om detta självklart inte skadar, både när det gäller att inte drabbas av musarm och av andra skäl, är det inte nödvändigt om du verkligen inte vill behöva göra det. I stället räcker det med att skaffa dig en DynaDesk från oss på WorkMotions AB. Eftersom DynaDesk har en bordsskiva som rör sig, detta på ett sätt som du knappt märker av, innebär det att du kan undvika just statisk belastning och en dålig arbetsställning. Det är i sin tur därför också något som ser till att du inte kommer att drabbas av musarm.

Anpassa höjden på ditt skrivbord

Ett annat skäl till att DynaDesk kan förhindra dig från att drabbas av musarm har att göra med det faktum att du kan anpassa höjden på din DynaDesk. Med andra ord kan du alltså både höja och sänka skrivbordet vilket betyder att du kan ändra arbetsställning under arbetsdagens gång. När du blir trött på att sitta ner kan du höja skrivbordet så att du kan stå vid det i stället, och när du blir trött på att stå upp kan du sänka det så att du kan sitta ner igen. När du sitter ner kan du även justera höjden så att du inte behöver sitta böjd vid datorn eller liknande, något som bland annat kan förhindra att du får ont i nacken, axlarna och ryggen.

Skaffa dig en DynaDesk redan idag

Genom att skaffa dig en DynaDesk behöver du aldrig mer oroa dig över att riskera att drabbas av musarm. Tveka därför inte på att kontakta oss på WorkMotions AB och skaffa dig en DynaDesk redan idag. Du kommer inte att ångra dig!

Kontakta oss idag!

sales@workmotions.com
+46  (0) 705 11 93 43