fbpx
Skip links

“Man är aldrig statisk”

När Ulf och Katarina Antman skulle byta till höj- och sänkbara skrivbord på kontoret hörde de talas om den dynamiska varianten. 


Vi trodde att det skulle ta tid att vänja sig, men det tog ingen tid alls, säger Ulf Antman.

De är tredje generationens skohandlare och tillbringar merparten av tiden på stående och gående fot i både butik och på lager. Man kan tycka att de skulle vilja sitta ner på kontoret.

– Nej, vi vet ju att det är bra för rygg och nacke att stå upp, men vi varierar det också. Det vi tidigare inte hade tänkt på är att axlar och armar oavsett är i ett statiskt läge. Så hörde vi talas om Dynadesk och beslutade oss för att prova. Vi är supernöjda.

Ibland har de leverantörer på kontoret och de blir ofta nyfikna på det rörliga skrivbordet.

Jag får visa och förklara. Egentligen är det ju superlogiskt. Delen som tangentbordet står på rör sig sakta nedåt och uppåt så att axelleden försiktigt och långsamt förs framåt och uppåt. Man är aldrig statisk. När man sitter längre perioder med skrivbordsarbete är det otroligt skönt att aldrig vara fix med axlarna.

Leave a comment